Esenyurtta Yangin - Zmhusa5cznhbgm / Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı.

Esenyurtta Yangin - Zmhusa5cznhbgm / Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı.. Alevler rüzgar sebebiyle kısa sürede yandaki binanın çatısına da sıçradı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. Esenyurt'ta bi̇r loji̇sti̇k fi̇rmasina ai̇t depo da çikan yangin 5 saat sonunda kontrol altina alindi.

Esenyurt'ta bir evde yangın çıktı. Yangın sırasında dairede patlama oldu ağır yaralı var hakkındaki yorumları takip edin yada kendi yorumunuzu paylaşın! Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. 23:49 esenyurt'ta motosi̇klet hirsizlarinin pi̇şki̇nli̇ği̇ güvenli̇k kamerasina yansidi.

Raymgx7g72qanm
Raymgx7g72qanm from dogruhaber.com.tr
Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. İstanbul esenyurt'ta ilçesine bağlı örnek mahallesi'nde kebapçının çatısında çıkan yangın çevresindeki binalara da sıçradı. Patlama sonrası dairede bulunan bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden oluşan yanıklar nedeniyle ağır yaralanırken, etraftaki binaların camları kırıldı. Esenyurt'ta bi̇r loji̇sti̇k fi̇rmasina ai̇t depo da çikan yangin 5 saat sonunda kontrol altina alindi. Yangını mahallenin muhtarı fark edip itfaiyeye haber verdi. Esenyurt'ta lojistik deposunda yangın adlı yazıyı okumak ve bilgi almak için hemen tıklayın!

Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu. Patlama sonrası dairede bulunan bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden oluşan yanıklar nedeniyle ağır yaralanırken, etraftaki binaların camları kırıldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken, dükkan kullanılmaz hale geldi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu iş yeri alevlere teslim oldu. Yangını mahallenin muhtarı fark edip itfaiyeye haber verdi. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın.

İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Yangın sırasında dairede patlama oldu ağır yaralı var hakkındaki yorumları takip edin yada kendi yorumunuzu paylaşın! Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Elp0pnghmruhhm
Elp0pnghmruhhm from img.piri.net
Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. 23:49 esenyurt'ta motosi̇klet hirsizlarinin pi̇şki̇nli̇ği̇ güvenli̇k kamerasina yansidi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Esenyurt'ta bir evde yangın çıktı. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede bayram günü çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta lojistik deposunda yangın adlı yazıyı okumak ve bilgi almak için hemen tıklayın! Esenyurtta yangin,esenyurtta yangin son dakika,esenyurtta yangin bugun,shorts Mahsur kalanlar itfaiye merdiveniyle binadan çıkartıldı. Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir mobilya dükkanında çıkan yangın mahallede paniğe yol açtı. İstanbul esenyurt'ta ilçesine bağlı örnek mahallesi'nde kebapçının çatısında çıkan yangın çevresindeki binalara da sıçradı. Yangından yükselen duman mahalleyi kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde.

Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta ilçesine bağlı örnek mahallesi'nde kebapçının çatısında çıkan yangın çevresindeki binalara da sıçradı. Yangının ardından sinir krizi geçiren ev sahibi kadın, görevliler ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilerek tedavi amaçlı ambulansa konuldu. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.

S6grfrfnwzxxjm
S6grfrfnwzxxjm from i2.cnnturk.com
Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki dairede bayram günü çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Esenyurt'ta gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın sırasında dairede henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında dairede patlama oldu ağır yaralı var hakkındaki yorumları takip edin yada kendi yorumunuzu paylaşın!

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Alevler rüzgar sebebiyle kısa sürede yandaki binanın çatısına da sıçradı. Esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. 9 ekim 2020, 23:00 tarihinde eklendi. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. Çıkan yangında anne ve çocuğu hayatını kaybetti. Esenyurt'ta 5 katlı binanın girişinde bulunan eski giysilerin yanmasıyla çıkan yangında, aralarında bebek ve yaşlıların da olduğu mahsur kalan 13 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Binaların çatısındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu iş yeri alevlere teslim oldu. Esenyurt balıkyolu mahallesi'nde bir mobilya dükkanında çıkan yangın mahallede paniğe yol açtı. Kısa sürede tüm caddeyi saran dumanlar korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook